Tijdelijke afsluiting Ouddiemerlaan

Vanaf begin juli is de kruising Ouddiemerlaan/Hartveldseweg afgesloten voor al het verkeer.

Komende maanden gaan de nutsbedrijven werkzaamheden uitvoeren aan hun netwerk. Om dit mogelijk te maken, is het noodzakelijk de kruising geheel af te sluiten vanaf de eerste week van juli. De afsluiting duurt naar verwachting tot eind november.

Omleidingen verkeer

De Ouddiemerlaan is vanaf de Hartveldseweg afgesloten voor al het verkeer. Het autoverkeer wordt omgeleid via de Prinses Irenestraat, fietsers via verschillende routes (zie kaartje hieronder). In verband met de werkzaamheden in de Burg. Bickerstraat is ook de kruising van Medenbach Wakkerplein/Burg. Bickerstraat voor autoverkeer afgesloten. De afsluiting van die kruising duurt naar verwachting tot halverwege augustus.