Diverse hoor accessoires

Hoortoestellen en hoorhulpmiddelen (hooraccessoires) worden afgesteld en geprogrammeerd om u in iedere luistersituatie optimaal te laten horen en verstaan. Het resultaat wordt echter wel bepaald door de kwaliteit van het hoortoestel en uw gehoorvermogen. Maar zelfs met de beste hoortoestellen merken de meeste mensen met een gehoorverlies dat ze in sommige situaties, zoals bij het telefoneren of televisiekijken, tijdens een vergadering of in een restaurant moeite hebben met verstaan.

Het Hoorhuis biedt u ook voor deze situaties een passende hooroplossing.

Televisie- en radio systemen

Met een televisie- en radiosysteem hoort u het geluid op uw gewenste volume zonder dat anderen daar last van hebben. Alle systemen zijn draadloos, u kunt dus vrij bewegen terwijl u luistert naar uw favoriete programma.

Deze systemen zorgen voor een directe en draadloze verbinding met de televisie en radio. Geluiden uit de omgeving worden uitgeschakeld, waardoor sprake is van een optimale spraakverstaanbaarheid.

Informeer bij Het Hoorhuis audicien naar de mogelijkheden en de vergoeding door uw zorgverzekeraar.

FM-microfoons

Als het aankomt op spraakverstaan in lawaai of over een grote afstand, dan gaat er niets boven een FM-systeem. Door de geavanceerde techniek van de FM-microfoons, is het volgen van gesprekken in het restaurant, tijdens vergaderingen, lezingen, etc. weer ontspannen. De FM-microfoon heeft een draadloze verbinding met uw hoortoestellen en zorgt ervoor dat het geluid zonder storende omgevingsgeluiden wordt weergegeven.

De FM-apparatuur is ook uitstekend te gebruiken in combinatie met telefoon en televisie. Informeer naar de mogelijkheden en laat u adviseren door Het Hoorhuis.

Signalering systemen

Signalering systemen zijn zeer geschikt op het moment dat u de wekker, deurbel en/of telefoon niet meer goed kunt horen. Het systeem is in ieder huis gemakkelijk te installeren op het bestaande lichtnet.

De flitsontvangers waarschuwen u op het moment dat er bij u wordt aangebeld, de telefoon gaat of dat iemand om uw aandacht vraagt.

Er zijn tal van mogelijkheden. Bezoek ons en wij geven u graag een demonstratie en advies.

Telefoonsystemen

Telefoneren is niet altijd eenvoudig. Het geluid is te zacht of de combinatie met uw hoortoestel geeft niet het gewenste resultaat om gemakkelijk telefoongesprekken te voeren. Het Hoorhuis adviseert u graag op welke wijze u comfortabel kan telefoneren. Bij Het Hoorhuis staan voor u de beste telefoons gedemonstreerd, ervaar het verschil!