Onze hooroplossingen

Het Hoorhuis biedt u een totaalpakket aan hooroplossingen: van hoortoestellen tot specifieke wekkers en telefoons. Op deze manier trachten wij tegemoet te komen aan ieders wens en specifieke situatie.

Hoortoestellen

Hoortoestellen zijn beschikbaar in diverse soorten merken, typen en uitvoeringen. Het Hoorhuis levert uitsluitend gerenommeerde A-merken, die aansluiten bij uw manier van leven en zodoende nagenoeg onzichtbaar worden gedragen. Hoortoestellen hebben als voornaamste doel om u in iedere gewenste luistersituatie de ondersteuning en meerwaarde te bieden waar u om vraagt. Bekijk onze hoortoestellen, of neem contact op voor een passend advies.

Accessoires

Ondanks de meest geavanceerde techniek ervaren hoortoestelgebruikers toch enige beperkingen en specifieke situaties. Ook hier heeft Het Hoorhuis aan gedacht, door het beschikbaar maken van diverse hoor accessoires. Denk hierbij aan hulp bij het kijken van televisie, of een passende ondersteuning bij het telefoneren. Bekijk onze volledige collectie accessoires voor een gericht oplossing.

Al met al biedt Het Hoorhuis fantastische hooroplossingen, in te zetten voor verschillende situaties. Wij adviseren u dan ook graag welke hooroplossingen en accessoires voor u het meest geschikt zijn. Kom langs in onze vestiging of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.