Onze hoortoestellen

Hoortoestellen hebben een hoogwaardige en verfijnde techniek. De deskundigheid van de audicien bepaalt dat deze techniek het gewenste resultaat geeft in de voor u belangrijke luistersituaties. Het Hoorhuis hoorspecialisten hebben een ruime ervaring en zijn gespecialiseerd in het instellen en programmeren van hoortoestellen.

Het Hoorhuis biedt u altijd het meest actuele aanbod van hoortechniek. Iedereen heeft zijn eigen specifieke wensen en behoefte wanneer het om geluid gaat en datzelfde geldt voor de vorm en afmetingen van uw hoortoestellen.

Het Hoorhuis levert alle A-merken en typen die in Nederland verkrijgbaar zijn. Aan de hand van de hoortest en het individuele hoorprofiel kiest de audicien, in overleg met u, de meest optimale hooroplossing.

Hoortoestellen zijn er in verscheidende uitvoeringen:

  • Achter het oor (AHO)
  • (mini) In het oor (IHO)
  • Compleet in het oor (CIC)
  • Kasttoestel
  • Beengeleiderbrillen

Het Hoorhuis biedt u hoortoestellen die nagenoeg ontzichtbaar worden gedragen, uiteraard houden wij rekening met het gebruikersgemak zodat u op een comfortabele manier van uw hoortoestellen kunt genieten .

De juiste keuze voor een hoortoestel is belangrijk. Het bepaalt op welke wijze u, gedurende een aantal jaren, in de dagelijkse communicatie plezier heeft van de hoortoestellen. De audicien van Het Hoorhuis stelt de hoortoestellen volledig af naar uw wensen en luisteromstandigheden.

Aanschaf van hoortoestellen is niet een investering voor een korte periode, maar over het algemeen voor een periode van vijf jaar. Bij Het Hoorhuis bent u verzekerd van de juiste nazorg en de beste service aan uw hoortoestellen en uw gehoor. Zo kunt u ongestoord blijven genieten van uw hoortoestellen.

Voor een vrijblijvend hooradvies neemt u contact op met Het Hoorhuis-hoorspecialisten.