Uw gehoor

Iedereen heeft andere wensen en behoeften wanneer het om zijn of haar gehoor gaat. Ieders zintuigen reageren anders op hetzelfde geluid, waardoor ieders behoeften ook zeer uiteen lopen. Een passende gehoorbegeleiding draagt bij aan een optimale benutting van één van uw belangrijkste zintuigen.

Het belang van een goed gehoor

Het oor is een belangrijk zintuig, dat er voor zorgt dat u in contact staat met uw omgeving. Door uw gehoor bent u in de gelegenheid om te luisteren, maar kunt u ook genieten van muziek, theater en de rustgevende geluiden van de natuur. Tevens maakt uw gehoor u alert wanneer er in uw direct omgeving veranderingen zijn of acuut gevaar dreigt. Door de wisselwerking tussen beide oren kunt u op nauwkeurige wijze bepalen vanuit welke richting een geluid komt. Twee gelijkwaardige oren zijn een must om dit te kunnen realiseren.

Vakkundige en persoonsgerichte begeleiding

Een vakkundige en persoonsgerichte begeleiding is essentieel bij het optimaal benutten van uw gehoor en het kiezen van de juiste hooroplossing. Het Hoorhuis biedt u altijd een gratis gehoortest aan. De uitkomsten van deze test dienen als basis voor de vervolgstappen die wij, in overleg met u, zullen adviseren. Ten alle tijden kunt u gebruikmaken van de vrijblijvende testfase, met de meest actuele hoortechniek. Hierdoor ervaart u zelf de mogelijkheden van een passende hooroplossing.

Het Hoorhuis nodigt u graag uit om gebruik te maken van deze vrijblijvende mogelijkheden. Kom langs in één van onze vestigingen of maak een afspraak.