Hooroplossing op maat óók voor verzekerden bij Zilveren Kruis Achmea

Het Hoorhuis heeft, naast de STAR-erkenning, het kwaliteitskeurmerk van Hoorprofs. De Hoorprofs-vakaudiciens zijn de afgelopen jaren door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste audiciens van Nederland.

Oók wanneer u verzekerd bent bij Zilveren Kruis en andere Achmea-zorgverzekeringen kunt u gewoon door Het Hoorhuis worden geholpen. De voor u geofreerde vergoeding van de zorgverzekeraar zal bij Het Hoorhuis worden gegarandeerd. Naast de vergoeding bent u bij Het Hoorhuis verzekerd van vijf jaar garantie op de beste A-merk hoortoestellen plus de beste service en nazorg die u verdient!

Dit betekent dat u bij Het Hoorhuis niet per definitie duurder uit bent dan bij de ketens

Het Hoorhuis heeft een betaal- en serviceovereenkomst met uw zorgverzekering en draagt zorg voor de declaratie van zowel de basisvergoeding als uw eventuele aanvullende vergoeding )*

De gecontracteerde ketenaudiciens leveren in bruikleen en zijn verplicht om een keuze te maken uit de merken en types zoals opgenomen in de door Zorgverzekering Nederland vastgestelde hoortoestellendatabase.
Bij Het Hoorhuis krijgt u uw hoortoestellen in eigendom geleverd. Een voornaam verschil en groot voordeel bij Het Hoorhuis is dat u juist wél alle keuzevrijheid heeft in een hoortoestel qua type en formaat, welke het beste bij u past en mét uw eigen wensen en behoeften. Bij Het Hoorhuis bent u niet gebonden aan de beperkte hoortoestelkeuze die voor u, binnen de gestelde categorieën, is bepaald.

Ett annat alternativ är att överväga att köpa den andra typen av icke-steroid antiinflammatoriskt köpa kamagra läkemedel (NSAID). Många försäkringsbolag täcker inte .

Kom langs, of neem contact op, voor een vrijblijvende testperiode met geavanceerde hoortoestellen en een deskundig hooradvies op maat! U bent van harte welkom!

)* Op vergoedingen uit de basisverzekering is het wettelijk eigen risico (€ 385,= in 2016) van toepassing. Wanneer u nog een openstaand eigen risico heeft wordt deze door uw Zorgverzekering in rekening gebracht.