Slaapcomfort bij oorsuizen

Slaapcomfort bij oorsuizen

Amsterdam –  Het Hoorhuis-hoorspecialisten –
Mensen met hinderlijk oorsuizen ervaren soms moeite om in te slapen. Vooral in stilte wordt het oorsuizen waargenomen en zorgt ervoor dat in slaap komen moeite geeft.

Sinds dit voorjaar is hiervoor een passende oplossing geïntroduceerd.
Het Sound Pillow® Slaapsysteem omvat het comfortabele Sound Pillow® kussen met twee geïntegreerde speakers, die diep in het hypoallergene kussen zijn weggewerkt.
De twee speakers kunnen eenvoudig worden aangesloten op de gebruiksvriendelijke MP3 speler. De MP3 speler is geladen met 18 uur aan speciale gepatenteerde geluidopnames: natuurgeluiden, stereo relaxmuziek, witte, roze en blauwe ruis, relaxmuziek gecombineerd met natuurgeluiden en hoog slaapcomfort.
De muziek brengt de hersenen tot rust en helpt de persoon met oorsuizen (Tinnitus) in te slapen. De rustige melodieën zijn speciaal ontwikkeld en geproduceerd door Dr. Harry Henshaw. De specifi¬eke frequentie karakteristiek van de speakers helpt mensen met Tinnitus de ruis te maskeren – ook voor mensen met een licht gehoorverlies.
Het Sound Pillow®Slaapsysteem is een betaalbare, gebruiksvriendelijke en natuurlijke oplossing voor mensen met slaapproblemen veroorzaakt door bijvoorbeeld Tinnitus of oorsuizen. Het kussen, incl. de gepatenteerde tracks op een MP3-speler kost € 169,=

Heeft u vragen of wilt u een demonstratrie neem dan alsublieft contact op of kom langs in een van onze vestigingen.