Test de nieuwste hoortoestellen

Testpersonen gezocht voor proef met nieuwe hooroplossing

Bij Het Hoorhuis in Amsterdam-Noord en Diemen starten we vanaf 1 maart 2013 met een test met de nieuwste en zeer innovatieve hoortoestellen van Phonak.

De Bolero-hoortoestellen van Phonak zijn uniek omdat deze vocht- en stofbestendig zijn. De toestellen zijn zeer comfortabel te dragen, vrijwel onzichtbaar en draadloos te koppelen aan telefoon, mp3 speler of televisie door middel van de Com-Pilot. Daarnaast maken ze deel uit van een nieuwe generatie hoortoestellen van Phonak die beschikt over self-learning-technology. Deze technologie zorgt er onder andere voor dat uw persoonlijke hoorvoorkeuren in verschillende situaties worden onthouden en na verloop van tijd zal het hoortoestel zichzelf automatisch bijstellen. Deze techniek zorgt ervoor dat het spraakverstaan optimaal wordt verbeterd.
Door de vochtbestendigheid is water, transpiratie en stof geen probleem meer.

Voor deze test worden slechthorende personen gezocht die de hoortoestellen uitgebreid gaan testen. Voorafgaand aan de testperiode zal het gehoor van de testpersonen uitvoerig worden gemeten. Het Hoorhuis is op zoek naar zowel ervaren hoortoesteldragers als slechthorenden die nog nooit een hoortoestel hebben gedragen. De testpersonen krijgen de mogelijkheid om kennis te maken met de allernieuwste techniek.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, kom langs of bel naar
onderstaande vestigingen.